KLIENTUDTALELSER

Heidi Lisa Jensen, 47 år – “Jeg har haft flere forløb hos Maria. Mine forløb har handlet om arbejdsrelateret stress, familie udfordringer i en sammenbragt familie og min sygdomsangst (Corona). Alle forløb har været meget brugbare og er det stadig. Maria er en yderst professionel og faglig dygtig psykoterapeut. Hun formår at bruge sin viden og livserfaring på en kompetent og empatisk måde. Jeg ville vælge Maria igen, hvis jeg skulle får brug for det.”

Michell, 24 år Maria er en fantastisk og nærværende psykoterapeut! De varmeste, varmeste anbefalinger herfra!”❤️❤️

Marie, 28 år – “Jeg opsøgte Maria, da jeg havde arbejdsrelateret stress, som gav mig nogle udfordringer både som professionel, men også i mit private liv. Vi fik derfor vendt alt fra kæreste, familie, arbejde, til at finde den selvstændige kvinde, jeg også er, frem. Ligeledes har jeg på grund af mit stressede liv været ramt af angst. Maria skabte et rum, hvor jeg kunne give mine frustrationer frit løb. Ligeledes har Maria givet mig de nødvendige redskaber, som jeg har brugt til at få mit liv på rette spor igen. Maria møder dig der hvor du er, og favner dig med en varme og ro, som gør at du føler dig tryg og godt tilpas. Jeg kan derfor varmt anbefale Maria Mildam, lige meget hvad du bøvler med. “

Kvinde, 53 år – “I forbindelse med den afsluttende eksamen på min uddannelse, kontaktede jeg Maria. Jeg havde eksamensangst og troede ikke på at jeg ville kunne bestå uddannelsen. Jeg oplevede Maria som varm, nærværende, rummelig og givende. Hun har stor erfaring, som jeg kunne læne mig ind i. Jeg har følt mig set samtidig med at jeg er blevet udfordret, inspireret, støttet og holdt undervejs. Jeg bestod eksamenen – oveni købet med et godt resultat. Med Marias hjælp, oplevede jeg også at få en sammenhæng mellem krop og sjæl. Maria er yderst kompetent og fagligt dygtig. Maria har tilmed en spirituel tilgang til livet hvilket har passet godt til mig. ♥️”

Louise, 44 år – “Tak for en berigende tid! Jeg kan klart anbefale Maria Mildam. Vi har været igennem alt fra kæresteproblemer til chef-udfordringer over til mor og far. Og Maria er god til at bidrage med forklaringer og historier, der kan belyse de forskellige aspekter. Jeg har været tryg ved Maria og følt mig rummet og respekteret. Terapien har givet mig et rum hvor jeg kunne tømme mit sind og bekymringer – og jeg har øvet mig på at blive en bedre udgave af mig selv.”

Lone, 36 år – “Jeg oplevede pludselig angst og begyndende depression, i forbindelse med en stressfyldt periode i mit liv. Jeg kom i terapi hos Maria, som er en meget dygtig terapeut, der yder den varmeste omsorg. Man føler sig hurtig godt tilpas og føler sig tryg i hendes hænder. Hos Maria arbejder jeg dybt ind og kigger bl.a. på unødvendige gamle mønstre, jeg har med mig. Mønstre som har givet mig ubehag, dårligt selvværd, nervøsitet, overdrevet kontrol og som sætter masser af begrænsninger. Maria bruger mange forskellige metoder i sit arbejde. Hun fornemmer hurtigt ’hvor man er’ og retter metoden ind efter det, så man får hvad man kan rumme. Hun giver altid masser af redskaber, så jeg har kunnet arbejde med mine udfordringer. At være i terapi hos Maria, har givet mig mit liv tilbage. Maria får mine varmeste anbefalinger.”

Certificeret psykoterapeut v. ID Academy.