KLIENTUDTALELSER

Cecilie 26 år
Mit forløb hos Maria begyndte tilbage i juni 2023, hvor jeg personligt var et meget svært sted efter en tragisk hændelse kort forinden.
I mange år har jeg døjet med tilbagevendende stress, depression og en invaliderende samt insisterende OCD, der her igen begyndte at påvirke min dagligdag og psykiske velvære/trivsel meget intenst.
Jeg indså, at jeg behøvede professionel hjælp og blev af en tæt veninde anbefalet et forløb hos Maria, der også har hjulpet hende meget.
At investere tid, økonomiske ressourcer samt energi hos Maria er et af de bedste valg, jeg nogensinde har truffet for mig selv. Selvom terapien bestod af uvante og indimellem udfordrende tiltag og samtaler, var den med Maria altid omringet af tryghed samt forståelse. Jeg gik altid derfra med en følelse af lethed og ro. Jeg følte mig set og så altid frem til næste aftale. Jeg blev igennem terapien bevidst om, hvor meget ubearbejdet og uforløst, der lå dybt i mig. Terapien åbnede stille og roligt, men sikkert, op for en bedre forståelse af mig selv og mine udfordringer, der lå til grund for min psykiske ubalance. Den hjalp mig og gav mig værktøjer, en følelse af at være meget mere i kontrol, selvindsigt og ro på et niveau, jeg ikke helt kan sætte ord på. Jeg fik med Marias hjælp mig selv igen og har lært at håndtere mine udfordringer på måder, jeg ikke før kunne overskue eller magte. Alt dette på blot et år.
Maria har været en professionel og omsorgsfuld støtte. Hendes forståelse og dygtighed i sit arbejde forbavser mig stadig, når jeg tænker tilbage på mit forløb. Hun har min dybeste taknemmelighed og respekt. Hun har gjort en verden til forskel for mig, og jeg er ikke det mindste i tvivl om, hvor mange andre hun har og fremadrettet vil komme til at hjælpe.
Tak, Maria ❤️


Dennis, 30 år –
Jeg kom til Maria, fordi jeg tidligere havde prøvet at være hos en psykolog, hvor jeg oplevede at jeg blev sat i en bås, som jeg ikke kunne genkende mig selv i. Derfor kontaktede jeg Maria, der er psykoterapeut – og valgte at starte et forløb. På det tidspunkt var jeg fyldt af en del udfordringer og tankemylder. Jeg følte virkelig, at Maria lyttede til mig og mine behov – og at jeg ikke bare var en opgave, som jeg oplevede hos psykologen. Det var en stor forandring. Maria gav mig nogle værktøjer, så jeg bedre kan mærke mig selv, eksempelvis hvordan jeg bedre kan takle de hverdagsproblemer jeg oplever.

Maria har været fantastisk til at lytte til mig og mine behov. Maria har hjulpet mig med at blive mere bevidst om, når jeg spiller en rolle, i sedet for bare at være mig selv. Maria har været meget opmærksom på hvordan jeg reagerede, når vi talte sammen, hvilket gjorde at vi kunne tale dybere om de emner der fyldte.

Maria var superdygtig til at vende alle de ting vi har talt om i terapien, så jeg har fået en større forståelse og indsigt i forhold til mig selv – og verdenen omkring mig.”

Anette Degn – “Jeg har været i et forløb hos Maria med 5 sessioner – og har været meget tilfreds. Maria er nærværende og empatisk i sin tilgang. Og jeg oplevede, at Maria på en fin måde fandt ind til sagens kerne – med stor indføling og respekt for mig som klient. Jeg var meget tryg i forløbet og oplevede stor professionalisme og integritet fra Marias side.

Jeg giver Maria mine varmeste anbefalinger.”

Heidi 46 år – “Jeg har været i psykoterapi hos Maria. Jeg opsøgte Maria, da jeg via egen læge blev diagnosticeret med depression, angst og havde tankemylder. Jeg var lidt spændt, da jeg ikke havde været i psykoterapi før. Maria tog godt imod mig, og forklarede hvad der ville komme til at foregå. Terapien hjalp, så der faldt ro på tankerne – og jeg føler, at jeg igen kan være et normalttænkende menneske, ligesom alle andre.

Maria er menneskelig, varm, omsorgsfuld og utrolig dejlig at snakke med.”

Grete, 67 år – “Det har været en meget positiv oplevelse, at møde Maria, som er rolig og god til at stille uddybende spørgsmål. Maria var hurtig til at fornemme, hvordan jeg havde detog hun mærkede hurtigt at jeg blev fyldt og tog hensyn til det.

Maria er indlevende og forstående – og hun er stille og rolig og er meget empatisk. Og så forstår hun at møde én, der hvor man er på det givne øjeblik. Gennem samtalerne har jeg fundet ud af hvem jeg er, – og at jeg ikke bare er den skyldige i al den modgang jeg har haft. Jeg tror mere på mig selv, og tager ikke mere imod alt det som andre mennesker byder mig. Jeg er blevet mere målrettet.

Jeg har kun godt at sige om terapi hos Maria. Og skulle jeg få brug for en psykoterapeut igen, vil jeg helt sikkert henvende mig til Maria igen. Maria får mine varmeste anbefalinger”.

Heidi Lisa Jensen, 47 år – “Jeg har haft flere forløb hos Maria. Mine forløb har handlet om arbejdsrelateret stress, familie udfordringer i en sammenbragt familie og min sygdomsangst (Corona). Alle forløb har været meget brugbare og er det stadig.

Maria er en yderst professionel og faglig dygtig psykoterapeut. Hun formår at bruge sin viden og livserfaring på en kompetent og empatisk måde. Jeg ville vælge Maria igen, hvis jeg skulle får brug for det.”

Michell, 24 år Maria er en fantastisk og nærværende psykoterapeut! De varmeste, varmeste anbefalinger herfra!”❤️❤️

Marie, 28 år – “Jeg opsøgte Maria, da jeg havde arbejdsrelateret stress, som gav mig nogle udfordringer både som professionel, men også i mit private liv. Vi fik derfor vendt alt fra kæreste, familie, arbejde, til at finde den selvstændige kvinde, jeg også er, frem. Ligeledes har jeg på grund af mit stressede liv været ramt af angst. Maria skabte et rum, hvor jeg kunne give mine frustrationer frit løb. Ligeledes har Maria givet mig de nødvendige redskaber, som jeg har brugt til at få mit liv på rette spor igen.

Maria møder dig, der hvor du er og favner dig med en varme og ro, som gør at du føler dig tryg og godt tilpas. Jeg kan derfor varmt anbefale Maria Mildam, lige meget hvad du bøvler med. “

Kvinde, 53 år – “I forbindelse med den afsluttende eksamen på min uddannelse, kontaktede jeg Maria. Jeg havde eksamensangst og troede ikke på at jeg ville kunne bestå uddannelsen. Jeg oplevede Maria som varm, nærværende, rummelig og givende. Hun har stor erfaring, som jeg kunne læne mig ind i. Jeg har følt mig set samtidig med at jeg er blevet udfordret, inspireret, støttet og holdt undervejs. Jeg bestod eksamenen – oveni købet med et godt resultat. Med Marias hjælp, oplevede jeg også at få en sammenhæng mellem krop og sjæl.

Maria er yderst kompetent og fagligt dygtig. Maria har tilmed en spirituel tilgang til livet hvilket har passet godt til mig. ♥️”

Louise, 44 år – “Tak for en berigende tid! Jeg kan klart anbefale Maria Mildam. Vi har været igennem alt fra kæresteproblemer til chef-udfordringer over til mor og far. Og Maria er god til at bidrage med forklaringer og historier, der kan belyse de forskellige aspekter. Jeg har været tryg ved Maria og følt mig rummet og respekteret.

Terapien har givet mig et rum hvor jeg kunne tømme mit sind og bekymringer – og jeg har øvet mig på at blive en bedre udgave af mig selv.”

Lone, 36 år – “Jeg oplevede pludselig angst og begyndende depression, i forbindelse med en stressfyldt periode i mit liv. Jeg kom i terapi hos Maria, som er en meget dygtig terapeut, der yder den varmeste omsorg. Man føler sig hurtig godt tilpas og føler sig tryg i hendes hænder. Hos Maria arbejder jeg dybt ind og kigger bl.a. på unødvendige gamle mønstre, jeg har med mig. Mønstre som har givet mig ubehag, dårligt selvværd, nervøsitet, overdrevet kontrol og som sætter masser af begrænsninger. Maria bruger mange forskellige metoder i sit arbejde. Hun fornemmer hurtigt ’hvor man er’ og retter metoden ind efter det, så man får hvad man kan rumme. Hun giver altid masser af redskaber, så jeg har kunnet arbejde med mine udfordringer.

At være i terapi hos Maria, har givet mig mit liv tilbage. Maria får mine varmeste anbefalinger.”

Certificeret psykoterapeut v. ID Academy.